Onze winkels

in 2011 is Niels begonnen met Post & Office in het centrum van Hilversum. Toen heette de winkel nog Thuiskantoor Voorhoeve, en was het de kantoorvakhandel van de boekwinkel Voorhoeve die aan de overkant zit.

Nu is er in de afgelopen jaren veel gebeurd, en is Post & Office uitgebreid naar 3 winkels. Nog steeds zit de winkel in het centrum van Hilversum, maar ook hebben we nu een winkel in het centrum van Haarlem en een winkel in het World Fashion Centrum in Amsterdam. Alle winkels heten Post & Office, en zijn van Niels, echter hebben de winkel allemaal hun eigen karakter.

De winkel in Hilversum, is bekend als het postkantoor van Hilversum, officieel zijn wij dit helemaal niet, maar dit is een beeld wat onder de Hilversummers waarschijnlijk niet snel zal wijzigen. Verder weten de Hilversummers ons te vinden voor leuke kaarten en de bekende kantoorartikelen, maar ook voor de wat minder bekende kantoorartikelen. Deze artikelen bestellen wij graag :)

De winkel in Haarlem is ontzettend centraal gelegen op de Grote Houtstraat, Dit was voorheen een postkantoor van PostNL zelf, dus ook de haarlemmers zien deze winkel als een echt postkantoor. Haarlem is iets meer Post dan Office maar in Haarlem kan je ook terecht voor leuke "hebbedingetjes" en zoals bijvorbeeld met de kerst, het Haarlem monopoly bordspel. 

De winkel in Amsterdam is de jongste van het stel, deze locatie heeft Niels in mei 2017 overgenomen. Amsterdam richt meer zijn focus op de ondernemers die in het WFC zitten en is dus een hele andere soort winkel als bijvoorbeeld Hilversum en Haarlem, die meer de particulier als klant heeft in de winkel.

Wat overeenkomt is dat we in alle winkels leuk en gezellig personeel hebben staan, die voor elke vraag klaar staan! Dus kom snel eens langs om 1 van de winkel te bekijken! :)

Post en Office